Conny Petö Đeneš

conny

Conny Petö Đeneš, diplomirana transpersonalna psihologinja i terapeutkinja, rođena u Osijeku, živi u Poreču, voditeljica i osnivačica Centra Zdravlja Harmonija i koordinator podružnice Atlas Therapy u Istri.

U slobodno vrijeme vježba Yogu, Transcendentalnu Meditaciju, TM Sidhi program, razne vrste plesa, te rado čita duhovnu i psihološku literaturu.

Svoje školovanje stekla je u Hrvatskoj i inozemstvu (Španjolska, Austrija, Engleska, SAD). Osim završenog studija transpersonalne psihologije i seksologije, završila je koledže za psihoneuroimunologiju, homeopatiju, aromaterapiju, te jyotish-ayurvedsko savjetovanje; zatim tečajeve iz NLP-a (neurolingvističko programiranje) i AVP-a (alternativa nasilju); edukaciju za IMEDIS biorezonancu i ASTROMED, jednogodišnju edukaciju za psihološkog savjetnika, Atlas Therapy edukaciju, Theta healing edukaciju, te razne plesne edukacije.

Trenutno pohađa u Zagrebu četvorogodišnju specijalizaciju iz psihoterapije – Transakcijska analiza.

Svoja znanja i vještine koristi eklektički.

Conny je godinama radila u nevladinom sektoru, baveći se umjetničkim, terapeutskim, humanitarnim i volonterskim radom na području grada Vukovara i Osijeka, a sada svoja znanja i vještine koristi u radu za dobrobiti stanovnika Istre, te ljudi iz svih dijelova svijeta putem skypa.

Njezine licence i stručnost možete provjeriti:

  1. U Hrvatskom Registru kvalificiranih terapeuta:
    http://huped.hr/hr/osoba/prirodna-medicina-aromaterapija/conny-peto-denes-267
  2. Službenim Theta healing stranicama:
    http://www.thetahealingcroatia.com/conny_djenes.html
    https://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=14720