Iskustva

LINO ČERVAR O ATLASU

Budući da sam uvijek znatiželjan i tražim savršenstvo u mom poslu, tako da tražim savršenstvo kada je u pitanju zdravlje. Ako bi se tako moglo reći za metodu Atlas, djeluje mi kao savršeno nešto. Imao sam problema sa vratnim kralješkom i vidim da nevjerojatno brzo pozitivne rezultate i nadam se da će sada moja kičma bolje raditi, kao i vratni kralježak. Imam veliku mogućnost okretanja desno-lijevo, za trenera je to vrlo bitno da mi se glava može okretati brže i tako da podržavam tu metodu i svima bih ju preporučio, tko god ima problema. Za zdravlje treba ulagati u sebe, to je jasno. Obratite se kod gospodina Ljubomira Tomljenovića, koji to vrlo dobro radi i jako dobro primjenjuje metodu Atlas. To je moja preporuka.

Lino Červar, dugogodišnji izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, trener RK Metalurga iz Skoplja i političar (HDZ).

lino-cervar-lijeva
Lino-Cervar-desna

Lino-cervar-srednja

DR. MED. ČILA KIRALJ O ATLASU

Nakon 36 godina rada kao liječnica, od toga 27 godina u Hitnoj službi, svjedočila sam brojnim ozljedama i znam kakve posljedice to ostavlja te vam preporučujem metodu korekcije Atlasa koja će te posljedice znatno olakšati. Iz osobnog iskustva, nakon sedam teških prometnih udesa na radu u Hitnoj službi, pri kojima sam imala ozbiljne ozljede kralježnice i zdjelice, godinama sam patila od bolova u leđima, posebice vratu te vrtoglavicama i teškim migrenama. Nakon namještanja Atlasa osjetila sam veliko poboljšanje. U zadnjih 8 godina ni jednom me nije više glava zaboljela, bolovi u leđima su se smanjili, a vrtoglavice su se prorijedile.

Prateći poznanike koji su također imali sličnih problema, a koji su namjestili Atlas, vidjela sam da je kod tih osoba također došlo do vidljivog poboljšanja. Iz tih razloga, svima koji imaju problema sa bolovima u kralježnici, vratu ili glavi preporučujem Atlas Therapy metodu kod Conny Petö Đeneš.

dr cila 1
Dr. med. Čila Kiralj, specijalista urgentne medicine, bivša šefica (voditeljica) Hitne službe Valpovo i Hitne službe Vukovar, te dragovoljac i osnivačica prvih saniteta u Osijeku, kasnije vojna liječnica – pripadnica 106. osječke brigade

Prije namještanja atlasa:

prije-namjestanja-atlasa

Poslije namještanja atlasa:

poslije-namjestanja-atlasa