Ljubomir Tomljenović

prof. Ljubomir Tomljenović – voditelj Atlas Therapy, licencirani EUNES terapeut i instruktor (edukator) za EU

ljubo-atlas

Nakon višegodišnjeg rada u AtlasPROfilax-u, sa iskustvom namještanja Atlasa više tisuća ljudi, došao je do zaključka kako poboljšati i osuvremeniti metodu, te olakšati postupak i učiniti ga manje bolnim. Sa iskrenom zahvalnošću prema bratu Vladi Tomljenoviću koji ga je uveo u AtlasPROfilax, te zahvalnošću prema švicarcu René C. Schümperli koji je utemeljio i otkrio tehniku namještanja Atlasa, Ljubomir se odvaja od AtlasPROfilaxa i nastavlja samostalan rad, te pod okriljem EUNES i HUPED-a utemeljuje Atlas Therapy.

Poslije 45 godina iskustva rada u području Atlernative i Joge, Ljubomir na holistički način pomaže ljudima da postignu kvalitetan život bez boli i stresa.

Rođen je u Vinkovcima 1946.god., školovao se u Njemačkoj, Köln, gdje je 1974. god. diplomirao kao profesor sporta, rekreacije i rehabilitacije – specijalizacija defektologija. Radio je s osobama s posebnim potrebama.

Od 1972. god. počinje se baviti Transcendentalnom Meditacijom, te odmah nakon 2 godine školuje se u Belgiji i Švicarskoj na Maharishi Internacional University te postaje učitelj TM (transcendentalne meditacije).

Od 1974. god. u Njemačkoj podučava TM i Yogu dvije godine, nakon čega dolazi u bivšu SFR Jugoslaviju kao jedan od prvih učitelja Transcendentalne Meditacije. U meditaciju je uveo više od 5.000 ljudi sa područja bivše SFRJ i Njemačke.

Danas radi na području cijele EU u smislu promoviranja svojeg znanja i iskustva, sa sjedištima u Hrvatskoj, Slovačkoj, Crnoj Gori, Srbiji i Bugarskoj.